2018

Pääyhteistyökumppanit

Loimaan Gigantti on tukemassa tapahtumaa monin osin. Gigantti antaa käyttöömme tapahtuman pelikonsolit ja niihin pelejä. Lisäksi Gigantti on tuttuun tapaan antanut myös palkintotuotteeksi esimerkiksi lahjakortteja
Positiivisesti suomalainen TEHO Energiajuoma on vakiinnuttanut asemansa Suomen energiajuomamarkkinoilla. Suomalaisuus on TEHOn valtti ja sitä myös TEHOfanit arvostavat. Säilöntäaineettoman TEHO Energiajuoman vaikuttavina ainesosina toimivat kofeiini, tauriini, guaranauute sekä B-ryhmän vitamiinit. LISÄÄ TEHOa!”
Novidassa voit opiskella 17 erilaista perustutkintoa, suorittaa kaksoistutkinnon kautta ylioppilastutkinnon ja saada kansainvälistä kokemusta työssäoppimalla. Palvelemme työelämää, yrityksiä ja yksityishenkilöitä yhden tunnin pituisesta lupakurssitestistä tutkintoon valmistavaan koulutukseen asti.

Kuten viime vuosinakin, Novida – ammattiopisto ja lukio on luovuttanut meille käyttöömme Myllykylän yksikön tiloja. Yhteistyön onnistuminen on tärkeä osa tapahtumaamme.

Lounea Oy tuottaa iloa elämään ja tehoa toimintaan. Se tarjoaa tietoliikenteen ja tietotekniikan korkealuokkaisia ja asiakaslähtöisiä palveluja sekä investoi merkittävästi kuituverkkoihin. Nettipalveluja Lounea tarjoaa erityisesti Salon, Forssan, Lohjan (KUITUANET) ja Loimaan seutukunnilla. Lounea on mukana tapahtumassa toimittamalla verkkoyhteyden.
Jimm’s PC-Store Oy on asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa. Verkkokaupan lisäksi löydät myymälämme Turusta. Jimm’s PC-Store Oy toimittaa tapahtumaan kilpailupalkintoja.

Yhteistyökumppanit

AKR-Data on paikallinen tietokoneisiin ja näiden laitteistoihin erikoistunut yritys. AKR-Datan kautta tapahtuma saa käyttöönsä laitteiston tietokoneista videoprojektoreihin
Ramirent tarjoaa käyttöömme osan tapahtuman sähköverkon rakentamiseen käytettävästä laitteistosta