2020

Pääyhteistyökumppanit

Novidassa voit opiskella 17 erilaista perustutkintoa, suorittaa kaksoistutkinnon kautta ylioppilastutkinnon ja saada kansainvälistä kokemusta työssäoppimalla. Palvelemme työelämää, yrityksiä ja yksityishenkilöitä yhden tunnin pituisesta lupakurssitestistä tutkintoon valmistavaan koulutukseen asti.

Kuten viime vuosinakin, Novida – ammattiopisto ja lukio on luovuttanut meille käyttöömme Myllykylän yksikön tiloja. Yhteistyön onnistuminen on tärkeä osa tapahtumaamme.

Lounea Oy tuottaa iloa elämään ja tehoa toimintaan. Se tarjoaa tietoliikenteen ja tietotekniikan korkealuokkaisia ja asiakaslähtöisiä palveluja sekä investoi merkittävästi kuituverkkoihin. Nettipalveluja Lounea tarjoaa erityisesti Salon, Forssan, Lohjan (KUITUANET) ja Loimaan seutukunnilla. Lounea on mukana tapahtumassa toimittamalla verkkoyhteyden.
Loimaan Gigantti on tukemassa tapahtumaa monin osin. Gigantti antaa käyttöömme tapahtuman pelikonsolit ja niihin pelejä. Tapahtumassa pelataan perinteeksi muodostunut Gigantti-konsoliturnaus.

Lisäksi Gigantti on tuttuun tapaan antanut myös palkintotuotteeksi esimerkiksi lahjakortteja

Yhteistyökumppanit