Lapsen tai nuoren vanhempana Sinulla voi olla useita kysymyksiä tapahtumasta johon nuoresi haluaa osallistua. Mikä se on? Missä se on? Tämä osio on tehty juuri Sinua varten. Mikäli myöhemmässä vaiheessa herää kysymyksiä, asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi mieluusti.

Mikä se on?

GIGAb1t LAN-tapahtuma on 2010 vuodesta saakka järjestettävä verkkopelitapahtuma, johon samanhenkiset nuoret kokoontuvat pelaamaan mm. tietokonepelejä ja viettämään aikaa yhdessä luoden uusia kaverikontakteja.

Missä se on?

Tapahtuma pidetään Lounais-Suomen ammattiopisto Novidan Loimaan yksikössä liikuntasalissa. (Myllykyläntie 8, 32200 Loimaa)

Osallistujia?

Tapahtuma on paikkakunnan ainoa virallinen pelitapahtuma, joten se kerää laajan ikäryhmän osallistujista. Ensikertalaiselle tapahtuma on rento, ei liian suuri eikä liian pieni. Tapahtumaan voi tulla esimerkiksi kaverin tai perheenjäsenen kanssa. Tapahtuman kävijämäärä on noin 100 henkilöä.

Onko tämä turvallista?

Järjestyksenvalvontatiimimme pitää huolen siitä, että tapahtuma sujuu turvallisesti. Yöaikaan tapahtuma-alueen liikkuminen on rajoitettu suljetuilla porteilla. Kulku porteista/ovista yöaikaan onnistuu vain järjestyksenvalvojan läsnäollessa. Alueella on ympärivuorokautinen tallentava kameravalvonta joka kuvaa tapahtuman ovista sisään ja ulos kulkevan liikenteen. Tapahtumassa on myös koulutettu EA henkilöstö päivystämässä päivisin sekä öisin. Jokainen vierailija on kuitenkin viime kädessä vastuussa omasta terveydestään ja turvallisuudestaan. Olemme luoneet säännöt joita noudattamalla tapahtuma on mahdollisimman turvallinen. Muista, että voit vaikuttaa muiden hyvinvointiin oman käytöksesi kautta!

Mitä mukaan tapahtumaan?

Jäähdytämme tilan koneellisesti ennen tapahtumaa sekä jatkuvasti tapahtuman aikana tietokoneiden aiheuttaman lämmön takia. Suosittelemme ottamaan mukaan myös lämmintä olovaatetta, mikäli ilmanvaihto käy liian kylmäksi.

Nukkuminen tapahtuu erillään pelitilasta, joka on täysin rauhoitettua aluetta pelaamisesta. Nukkuminen tapahtuu teorialuokan lattialla, joten oma makuualusta on erittäin suositeltu tuoda mukanaan.

Tarjoamme myös kävijälle suihkumahdollisuuden. Tätä varten pakkaa henkilökohtaisiin hygieniavälineisiin pyyhe. Suosittelemme, että henkilökohtaisiin hygieniavälineisiin pakataan myös hieman särkylääkettä päänsäryn varalle.

Pelaamista varten myös oma pelilaite on välttämätön edellytys tarvittavine lisälaitteineen.

Lue lisää aiheesta Tarpeelliset tavarat jotka kannattaa muistaa pakata mukaan

Pakkaa mukaan ainakin seuraavat

  • Lämmintä vaatetta (Tila jäähdytetään koneellisesti ennen tapahtumaa joten siellä voi olla hieman viileää. Tapahtuman aikana ilmastointi on myös päällä.)
  • Makuualueella, eli teorialuokan lattialla, tarvittavat välineet (makuupussi, makuualusta ja tyyny)
  • Henkilökohtaiset hygieniavälineet, tarjoamme suihkumahdollisuuden konepaikkalaisille
  • Särkylääkettä
  • Rahaa n. 30 euroa ruokaan ja juomaan
  • Tulostettu lippu jossa on QR -koodi. Tämän saat tulostettua täältä.

Mikäli Sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, voit myös näyttää lippusi puhelimen näytöltä.

Jos tuot tietokoneesi mukanasi, muista ottaa mukaasi ainakin

  • Kone, näyttö, näppäimistö, hiiri sekä muut tarvitsemasi oheislaitteet. Ota kuitenkin huomioon, että laitteidesi pitää mahtua 80×80 cm alueelle
  • virtakaapelit sekä 3-5m pitkä maadoitettu sähköjatkojohto, jossa on riittävästi pistokkeita omaa käyttöäsi varten
  • 3-8 metriä pitkä verkkojohto. Vaatimuksena johdolle minimissään CAT5e -luokitus.
  • kuulokkeet tai kaiuttimet. Kts. rajoitukset

Nukkuminen

Nukkuminen tapahtumassa onnistuu myös ongelmitta. Konepaikan lunastaneelle henkilölle varataan automaattisesti tilaa nukkuma-alueelta, joka sijaitsee eri kerroksessa missä itse pelaaminen tapahtuu, joten pelaamisen ääni sekä tapahtuman valot eivät aiheuta nukkumiselle häiriöitä. Nukkuma-alue on myös vartioitua aluetta. Suosittelemme, että nuori henkilö viettää yöllä aikaansa nukkuma-alueella eikä istu tietokoneella koko tapahtumaa.

Ruokailu

Tapahtumassa ei ole erikseen järjestettyä ruokatilausmahdollisuutta, vaan jokainen osallistuja vastaa ruokansa tilaamisesta itsenäisesti.

Kioski ei tarjoa kylmäsäilytystilaa, vaan näitä varten suositellaan omaa matkakylmälaukkua. Kylmälaukkua saa säilyttää konepaikalla sekä sen saa kytkeä tapahtuman sähköverkkoon.

Maksaminen tapahtumassa

Voit maksaa tapahtumassa käteisellä sekä yleisimmillä maksukorteilla. Tuetut maksukortit ovat MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron sekä American Express.

Vierailu

Haluatko tulla itse tutustumaan tapahtumaan? Tämä sopii oikein hyvin. Vieraslippumme hinta on 2 euroa, ja sen voi ostaa suoraan tapahtumapaikalta.

Heräsikö Sinulla kysymyksiä? Ota yhteyttä asiakaspalveluun