Tapahtumaan on luotu säännöt jotta oleskelu tapahtumassa olisi mukavaa, sekä turvallista. Noudattamallä näitä sääntöjä sekä tervettä järkeä teet tapahtumasta viihtyisän itsellesi ja muille tapahtumaan osallistuville.

Häiritsevästi käyttäytyvät henkilöt poistetaan tapahtuma-alueelta järjestystä ylläpitävän henkilön johdolla ja päätöksellä.

Yleiset säännöt

Ethän tuo paikalle vaarallisia aineita, jotka voivat satuttaa sinua, muita tai tapahtumapaikkaa. Eli jätetään paukut ja pommit kotiin eikä rahdata niitä mukana.
Aseiden (niin terä- kuin tuliaseidenkin) tuonti paikalle on ehdottomasti kielletty. Kielto koskee myös monitoimityökaluja joissa varusteena on veitsi. Työkalukäytön määritteen toteuduttua järjestyksenvalvojalla on mahdollisuus päästää esim. monitoimityökalullinen tapahtumaan.
Kukin osallistuja on velvollinen itse korvaamaan aiheuttamansa vahingot (sekä myös siivoamaan aiheuttamansa sotkut)
Tapahtumapaikalla annettu ranneke on pidettävä ranteessa koko tapahtuman ajan. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa muille. Pidä rannekkeesta hyvää huolta. Rikkinäisellä rannekkeella Sinulla ei ole oikeutta oleskella tapahtuma-alueella.
Pornografisen, raa’an (väkivaltaisen) tai loukkaavan materiaalin katsominen tai levittäminen julkisesti kuvina tai videoina on kielletty

Ethän tuo paikalle vuokrattuja äänentoistolaitteita tai olohuoneesta vietyä kotiteatterisarjaa. Käytössä oleva tila ei ole kokoluokkaa Assembly, joten pärjäät mainiosti myös pienemmälläkin varustelulla. Järjestäjä suosittelee kuulokkeiden käyttöä tapahtumassa.

 • Nukkuminen tapahtuu turvallisuussyistä pelkästään nukkuma-alueella.
 • Nukkuma-alueet eivät ole tarkoitettu tavaroiden säilyttämiseen
 • Paloturvallisuussyistä omien tuolien sekä sohvien tuominen tapahtumaan on kielletty
 • Häiriötä toiminnallaan aiheuttanut henkilö voidaan tarvittaessa poistaa virkavallan avustuksella

Päihteet

 • Tapahtuma on jokaisen osalta PÄIHTEETÖN
 • Alkoholin tai muiden päihteiden nauttiminen sekä hallussapito tapahtumapaikalla on ehdottomasti kielletty. Tapahtumapaikka kattaa myös parkkialueen.
 • Päihtynyt henkilö poistetaan tapahtumasta, ja hänen tavarat luovutetaan hänelle tapahtuman loputtua

Tupakointi

 • Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Kielto koskee myös sähkösavukkeita.
 • Älä tupakoi muualla kuin merkityllä paikalla. Tupakoinnille on varattu erillinen alue tapahtuma-alueen ulkopuolelta. Määräys perustuu tupakkalain 74 §.

  Tupakoida ei saa: päiväkotien taikka esi- tai perusopetusta, ammatillista koulutusta tai lukio-opetusta antavien oppilaitosten ulkotiloissa. (Finlex)

   

 • Pahimmassa tapauksessa tupakointikiellon rikkominen johtaa tapahtumajärjestäjän kieltoon järjestää tapahtumaa nykyisessä paikassa.
 • Tupakoitsijoiden toivotaan pitävän tupakkapaikka siistinä. Mikäli paikka ei pysy siistinä, voidaan tupakointi alueella kieltää kokonaan. Tupakkapaikka sijaitsee pääportin ulkopuolella.

Sisäverkko

 • Tekijänoikeus on pyhä asia, ja sen rikkominen maksaa monia miljoonia euroja. Pahimmillaan. Vaikka saat elämäsi tilaisuuden käyttää nopeaa nettiyhteyttä, ethän imaise mustia purjeita, nainen mustissa, tai muitakaan vastaavia tuotteita. Siitä tulee ongelmia järjestäjälle, ja varmuudella myös sinulle. Eli jätetään warettamiset ja muut laittomuudet pois. Jos jäät kiinni laittomien ohjelmien käytöstä takaamme, että osaltasi tapahtumaverkon käyttö oli siinä.
 • Tapahtumaverkon häirintä ja seuranta on kielletty
 • Yritys murtautua verkkoon kytkettyihin laitteisiin ja tietokoneisiin on ehdottomasti kielletty
 • Tapahtuman verkkoa valvotaan jatkuvasti väärinkäytösten varalta. Mikäli väärinkäytöstapaus tulee ilmi, voidaan käyttäjä pudottaa pois tapahtumaverkosta määräajaksi, tai vaihtoehtoisesti poistaa käyttäjä kokonaan tapahtumasta
 • Pöytäkytkimiin ei saa liittää omia kytkimiä lisätäkseen porttimäärää. Jos tarvitset useamman portin, kysy lisää järjestäjiltä

Sähköverkko

 • Tapahtumapaikalla on tarkkaan laskettu sähkömäärä pöytäryhmille. Ylimääräiset* laitteet sähköverkossa kuormittavat verkkoa liikaa, ja pahimmillaan aiheutat koko pöytäryhmän kattavan sähkökatkon
 • Tapahtumapaikalla on yleisessä käytössä oleva mikroaaltouuni, joten et tarvitse omaa laitetta mukaasi
 • Jokaiselle käyttäjälle on varattu yksi sähköpistoke jonka voi jakaa omalla jatkojohdolla tarvitsemaansa määrään pistokkeita

*) Kodinkoneet, tehokkaat äänentoistolaitteet yms.

Matkapuhelimet voit kuitenkin ladata normaalisti pöydässä, sillä ne eivät kuormita sähköjärjestelmää siten, että siitä olisi tapahtumalle haittaa. Peltier-elementillä varustettu kylmälaukku on sallittua tuoda mukanaan tapahtumaan, ja liittää oman konepaikan sähköpistokkeeseen.

Säännöt ovat tehty noudatettaviksi ja niiden rikkominen johtaa varoitukseen tai jopa tapahtumapaikalta poistamiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muuttamiselle ilman ilmoitusta.

Järjestäjä pidättää oikeuden muokata tapahtuman sääntöjä lennosta ilman ennakkoilmoitusta.