GIGAb1t 2019 Q&A

By | Tiedotteet

Olemme saaneet huiman määrän kysymyksiä koskien GIGAb1t 2019 -tapahtumaa, joten näin sunnuntain kunniaksi pieni Q&A postaus:

Mitä eroa on Premium -paikalla ja normaalilla paikalla?
Premium -paikka on 100cm leveä, kun taas normaali paikka on n. 80cm. Premium paikalle saa myös tuoda oman tuolin. Yhteistyökumppanilistan päivittyessä Premium -paikoille saattaa tulla myös yllätysetuuksia.

Onko Premium -paikalla nopeampi yhteys?
Valitettavasti emme pysty takamaan Premium paikoille nopeampaa nettiä kuituyhteytemme ominaisuuksien takia.

Miksi ainoastaan Premium -paikoilla saa tuoda oman tuolin?
Aikaisemmissa tapahtumissa omaa tuolia ei ole saanut ottaa mukaan, josta onkin tullut paljon palautetta. Tämän vuoksi toteutamme mahdollisuuden omaan tuoliin tänä vuonna pienessä mittakaavassa, ja kuka tietää josko ominaisuus laajenee myöhemmin myös normaaleihin paikkoihin.

Mitä ohjelmaa tapahtumassa on?
Alustava ohjelma on julkaistu osoitteessa: https://www.gigabitlan.fi/2019/skabaa-ja-kisaskenea/. Aikataulutettu ohjelma julkaistaan maaliskuun aikana.

Onko tapahtumassa kioskia?
Tapahtumassa oli aikaisemmin kioski, mutta siitä luovuttiin huonon menekin takia. Lähimmät kaupat sijaitsevat kivenheiton päässä ja tarjoavat tuotteensa kilpailukykyisempään hintaan. Tapahtumasta saa kuitenkin ostettua kahvia ja teetä vauhdittamaan tunnelmaa.

Voiko tapahtumaan ottaa mukaan pesukoneen?
Valitettavasti sähköverkkoon ei saa liittää kodinkoneita. Kuitenkin pesukonetta voi lainata järjestäjille, jotta saamme roskapostikansiomme puhdistettua. Lisätietoa: https://www.gigabitlan.fi/mika-on-gigab1t/jarjestyssaannot/…

Mistä voin ostaa lipun?
Voit ostaa tapahtumalipun osoitteesta https://kauppa.gigabitlan.fi.

Skabaa ja kisaskeneä

By | Tiedotteet

GIGAb1t 2019 skabat on päätetty ja kisaskene näyttää seuraavalta:

CS:GO 5vs5 (Säännöt SEUL)
OSU!
League of Legends 1vs1 (Eune)
Konsoliturnaus

Ja mukana tietysti legendaarinen Mysteerisalkku ja yllätysohjelmaa!

GIGAb1t 2019 tuo mukanaan premium -konepaikat

By | Tiedotteet

GIGAb1t lähestyy uhkaavasti, muttei varottamatta!

Pyhät on saatu päätökseen ja kauppa on vihdoin saatu pystyyn pienistä vastoinkäymisistä huolimatta ja se tulee aukeamaan 1.2.2019.

Olemme kuunnelleet saamaamme palautetta ja sen johdosta tänä vuonna pöytäryhmiin on tehty muutoksia ja yksi pöytä sisältää pelkkiä Premium -paikkoja! Premium -paikat ovat 100cm leveitä ja Premium -paikan ostaja saa tuoda oman tuolin tapahtumaan.

Normaalin konepaikan hintana säilyy 25€ ja leveämmästä elämästä pääsee nauttimaan 35€ hinnalla.

Linkki kauppaan löytyy osoitteesta www.gigabitlan.fi 1.2 alkaen.

GIGAb1t 2019 saapuu täyttämään kevättä

By | Tiedotteet

GIGAb1t 2019 on päätetty järjestää, ja ajankohdaksi on valikoitunut huhtikuun alku, tarkemmin sanottuna 5.-7.4.2019. Tapahtuma järjestetään tutussa paikassaan osoitteessa Myllykyläntie 8. Pyrimme avaamaan lipunmyynnin mahdollisimman nopeasti tapahtumaan. Tiedotamme lippukaupan tilanteesta kotisivuillamme sekä somen kanavillamme.