Category

Tiedotteet

GIGAb1t 2020 on peruutettu

By | Tiedotteet

Loimaan Verkkopeli Ry tiedottaa:

Nykyisen Korona -tilanteen vuoksi Loimaan Verkkopeli Ry joutuu peruuttamaan kevään GIGAb1t 2020 -tapahtuman. Lipun jo ostaneille tullaan palauttamaan heidän maksamansa konepaikat ja asiasta ollaan oltu yhteydessä sähköpostilla.

Tämänhetkinen tilanne on vaikea kaikille tapahtumanjärjestäjille, mutta Loimaan Verkkopeli Ry harkitsee tapahtuman järjestämistä syksyllä 2020 kun pahin pandemia on saatu taltutettua.

Loimaan Verkkopeli Ry pahoittelee tilannetta ja kiittää kaikkia tapahtumasta kiinnostuneita.

Muutoksia pelituolien vuokraamiseen

By | Tiedotteet, Yleinen

Huomio kaikki L33T -pelituolin vuokraamisesta kiinnostuneet! Tuolin varaamiset tehdään nykyään sähköpostilla osoitteeseen pelituolivuokraus@liekkitiimi.com ilmoittamalla oma nimesi, tuolien määrä ja pelipaikkojen numerot. Maksu käteisellä tapahtumassa.

Ominaisuuksiltaan erinomaiset pelituolit takaavat tavallistakin mukavamman pelikokemuksen. Ergonomiset kylmämuovatut istuintuen- ja selkänojan pehmusteet, sekä vankat 4D-käsituet vähentävät huonossa asennossa pelaamista ja lisäävät mukavuutta. Tuolien istuinosa ja selkätuki ovat tukevaa keinonahkaa, jossa on hankausta kestävä salmiakkikuviointi. Nämä tuolit mahdollistavat mukavimman peliasennon tiukimmissakin pelitilanteissa!

GIGAb1t 2020 peliroosteri

By | Tiedotteet, Yleinen

GIGAb1t 2020 peliroosteri on päätetty ja se näyttää seuraavanlaiselta:

CS:GO 5vs5
OSU!
Yllätysturnaus
Konsoliturnaus

Kaupastamme on nyt mahdollista tehdä myös varaus Liekkitiimin L33T -pelituoleista! Ohjeet miten saat huippumukavan L33t -pelituolin viikonlopuksi käyttöösi löytyy kauppamme etusivulta. Tiedot ja kuvat tuoleista http://www.liekkitiimi.com/palvelut/pelituoli/.

Kipin kapin siis harjoittelemaan headshotteja + OSU! skillejä ja ostamaan liput lippukaupastamme

 

 

GIGAb1t 2020 goes full Premium!

By | Tiedotteet

Lipunmyyntimme vuoden 2020 tapahtumaan on alkanut ja kauppamme löytyy tutusta paikastaan!

Viime vuoden tapahtumassa Premium paikkamme olivat erittäin suosittuja ja lopulta jouduimme myymään “ei oota”. Saamamme positiivisen palautteen myötä paikkakarttamme koki uudistuksen ja nyt jokainen paikka on 100cm leveä ja jokainen saa halutessaan tuoda mukanaan oman tuolinsa! Loimaan leveimpään ja mukavimpaan lanipaikkaan pääsee käsiksi 28€ setelillä.

Eikä siinä vielä kaikki! Uuden yhteistyökumppanimme Liekkitiimin kautta voi tapahtumaan vuokrata viikonlopun ajaksi huippumukavan L33T E-Sports -pelituolin! 25€ Hintaan säästyt oman tuolin kantamisen vaivalta ja varmistat mukavimman peliasennon tiukimmissakin pelitilanteissa. Tuoleihin voit tutustua jo ennakkoon osoitteessa http://www.liekkitiimi.com/palvelut/pelituoli/. Lisäinfoa tuolin varaamisesta lähiaikoina.

Peliroosterimme kaipaa vielä pientä hiomista, mutta ainakin perinteinen CS:GO turnaus, sekä konsoliturnaus on tulossa ohjelmistoon! Sitä odotellessa kannattaa käydä nappaamassa parhaat paikat pois kuleksimasta!

GIGAb1t 2019 Q&A

By | Tiedotteet

Olemme saaneet huiman määrän kysymyksiä koskien GIGAb1t 2019 -tapahtumaa, joten näin sunnuntain kunniaksi pieni Q&A postaus:

Mitä eroa on Premium -paikalla ja normaalilla paikalla?
Premium -paikka on 100cm leveä, kun taas normaali paikka on n. 80cm. Premium paikalle saa myös tuoda oman tuolin. Yhteistyökumppanilistan päivittyessä Premium -paikoille saattaa tulla myös yllätysetuuksia.

Onko Premium -paikalla nopeampi yhteys?
Valitettavasti emme pysty takamaan Premium paikoille nopeampaa nettiä kuituyhteytemme ominaisuuksien takia.

Miksi ainoastaan Premium -paikoilla saa tuoda oman tuolin?
Aikaisemmissa tapahtumissa omaa tuolia ei ole saanut ottaa mukaan, josta onkin tullut paljon palautetta. Tämän vuoksi toteutamme mahdollisuuden omaan tuoliin tänä vuonna pienessä mittakaavassa, ja kuka tietää josko ominaisuus laajenee myöhemmin myös normaaleihin paikkoihin.

Mitä ohjelmaa tapahtumassa on?
Alustava ohjelma on julkaistu osoitteessa: https://www.gigabitlan.fi/2019/skabaa-ja-kisaskenea/. Aikataulutettu ohjelma julkaistaan maaliskuun aikana.

Onko tapahtumassa kioskia?
Tapahtumassa oli aikaisemmin kioski, mutta siitä luovuttiin huonon menekin takia. Lähimmät kaupat sijaitsevat kivenheiton päässä ja tarjoavat tuotteensa kilpailukykyisempään hintaan. Tapahtumasta saa kuitenkin ostettua kahvia ja teetä vauhdittamaan tunnelmaa.

Voiko tapahtumaan ottaa mukaan pesukoneen?
Valitettavasti sähköverkkoon ei saa liittää kodinkoneita. Kuitenkin pesukonetta voi lainata järjestäjille, jotta saamme roskapostikansiomme puhdistettua. Lisätietoa: https://www.gigabitlan.fi/mika-on-gigab1t/jarjestyssaannot/…

Mistä voin ostaa lipun?
Voit ostaa tapahtumalipun osoitteesta https://kauppa.gigabitlan.fi.

Skabaa ja kisaskeneä

By | Tiedotteet

GIGAb1t 2019 skabat on päätetty ja kisaskene näyttää seuraavalta:

CS:GO 5vs5 (Säännöt SEUL)
OSU!
League of Legends 1vs1 (Eune)
Konsoliturnaus

Ja mukana tietysti legendaarinen Mysteerisalkku ja yllätysohjelmaa!

GIGAb1t 2019 tuo mukanaan premium -konepaikat

By | Tiedotteet

GIGAb1t lähestyy uhkaavasti, muttei varottamatta!

Pyhät on saatu päätökseen ja kauppa on vihdoin saatu pystyyn pienistä vastoinkäymisistä huolimatta ja se tulee aukeamaan 1.2.2019.

Olemme kuunnelleet saamaamme palautetta ja sen johdosta tänä vuonna pöytäryhmiin on tehty muutoksia ja yksi pöytä sisältää pelkkiä Premium -paikkoja! Premium -paikat ovat 100cm leveitä ja Premium -paikan ostaja saa tuoda oman tuolin tapahtumaan.

Normaalin konepaikan hintana säilyy 25€ ja leveämmästä elämästä pääsee nauttimaan 35€ hinnalla.

Linkki kauppaan löytyy osoitteesta www.gigabitlan.fi 1.2 alkaen.

GIGAb1t 2019 saapuu täyttämään kevättä

By | Tiedotteet

GIGAb1t 2019 on päätetty järjestää, ja ajankohdaksi on valikoitunut huhtikuun alku, tarkemmin sanottuna 5.-7.4.2019. Tapahtuma järjestetään tutussa paikassaan osoitteessa Myllykyläntie 8. Pyrimme avaamaan lipunmyynnin mahdollisimman nopeasti tapahtumaan. Tiedotamme lippukaupan tilanteesta kotisivuillamme sekä somen kanavillamme.