Heipä hei!

Vuoden 2018 tapahtumaan on tehty paikoitellen suuria muutoksia, joista yksi oli aikaisempi ajankohta. Tänään järjestäjät ovat päättäneet myös seuraavista muutoksista, jotka saattavat koskettaa useampaa kävijää:

Tapahtumapaikalla olevan kioskin toimintaa joudutaan supistamaan taloudellisista syistä. Kioskin toiminta on ollut monta vuotta tappiollista ja vaatinut kohtuuttoman suuren panostuksen hyötyihin nähden. Tapahtumapaikalta esimerkiksi K-Citymarkettiin on alle 2 kilometriä matkaa, joten taukojumppa ja välipalanhaku yhdistyvät mainiosti! K-Citymarketista löydät laajemman valikoiman kukkaroystävällisempään hintaan! Kioskin tilalle ilmestyy kuitenkin tänä vuonna Bitticafé, josta saa ostettua kahvia ja teetä. Bitticafésta löytyy myös mikroaaltouuni vapaaseen käyttöön.

Ruokatilaukset ovat myös vuosi vuodelta vähentyneet, ja myös keskitetyt tilaukset on päätetty lopettaa täysin. Jatkossa kävijä voi tilata ruokansa esimerkiksi Pizza-Onlinen kautta itse parhaaksi katsomastaan ravintolasta, joka käyttää ko. palvelua.

Pahoittelemme muutoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lipunmyynnin suhteen tilanne alkaa näyttämään valoiselle, ja lipunmyynnin odotetaan alkavan seuraavalla viikolla.

Keskustelu